Ohodnocení mého blogu

11. února 2008 v 15:28
Záhlavko: No, tak to je jedna z mála věcí, které bych ti vytkla. Ale není tak stršné takže: 3b z 5b
Klik na c.č.


Stránka: Tak ta je super, jenom bych změnila barvu odkazů a bude to ok. 4,5b z 5b
Menu: Zkus zozcestníky. Tvůj blog se stane mnohem přehlednější pro návštěvníky: 4 z 5b
Obsah: Super: 5+z 5b
Celkové hodnocení: Blog je to velmi pěkný. Když ještě upravíš maličkosti bude obravdu super!
17,5 z 20 = 1- (hodnocení jako ve škole) Super prospěch.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 pajavav pajavav | Web | 11. února 2008 v 19:29 | Reagovat

nz

2 Pixelka Pixelka | E-mail | Web | 11. února 2008 v 20:06 | Reagovat

Jasně, že už můžu!!! Už to tam máš přidaný, a dík, že už to píšeš k tomu profilu =)

3 Gabča Gabča | Web | 12. února 2008 v 17:50 | Reagovat

BLESKOVKA

4 Nicola Nicola | E-mail | Web | 14. února 2008 v 17:28 | Reagovat

Podˇ si adoptovat pixelku a kup si jídlo

5 šárča šárča | Web | 14. února 2008 v 18:02 | Reagovat

achojda....přihlaš se do 4. bleskajdy

tohle je můj druhý blog ale spřátelený máme blogy love-yrihana

6 Nicola Nicola | E-mail | Web | 15. února 2008 v 18:11 | Reagovat

Podˇ si adoptovat2 pixelku a kup si jídlo

7 Kajka Kajka | Web | 15. února 2008 v 19:11 | Reagovat

Diplom

8 Ája ® Ája ® | Web | 16. února 2008 v 12:19 | Reagovat

Já bych ho ohodnotila tak že by si ze všeho měla jedničku a pochvalou za všechno xD

9 denisa denisa | Web | 16. února 2008 v 12:45 | Reagovat

PLS MOC PROSÍM KUKNI NA MUJ BLOG A HLASUJ V ANKETE JMÉNA KRALÍČKU HOLEK A KLUKU KDYZ BUDES CHCTIT UDELAM TI ZA TO KLIDO DIPLOM DYZTAK NAPIS DO KOMENTARU CO NA NEJ CHCES ANKETKA JE PRO ME MOC DULEŽITÁ PROTOZE MI UMREL KRALÍCEK NA VALENTÝNA A BUDU SI KUPOVAT NOVÝHO A NECHCI MU DAVAT STEJNÝ JMENO PROMIN ZA REKLAMU A DEKUJU MOOOOOOOOOOOOOOC HROZNE BY MI TO POMOHLO PRI VÝBNĚRU

10 Paja Paja | E-mail | Web | 16. února 2008 v 14:12 | Reagovat

ahoj napiš mi prosím na můj mail...treba nejakou blbost...potřebuji tvůj mail protože sem začala děělat ceny které budu posílat mailem........(bleskovka jeste neskoncilaa)

11 tomas179 tomas179 | Web | 18. února 2008 v 17:18 | Reagovat

Ahoj mam na blogu bleskovku

12 Kajka Kajka | Web | 18. února 2008 v 19:27 | Reagovat

ahojky... pls přihlaš se do bleskovky

13 meg! meg! | Web | 18. února 2008 v 19:46 | Reagovat

AHOJIK MAŠ NA MEM BLOGU OBRÁZEK ZA BLESKAJDU:)

14 Nikol Nikol | Web | 19. února 2008 v 20:21 | Reagovat

ještě se ptám co na diplom???

15 KAČENKA KAČENKA | Web | 19. února 2008 v 20:30 | Reagovat

mno to s tou Avril mas pravdu!!!!!!

16 Tajemná Blogařka Tajemná Blogařka | Web | 20. února 2008 v 15:49 | Reagovat

Máš u mě diplom

17 hrusenka12 hrusenka12 | 20. února 2008 v 20:00 | Reagovat

KUjuu..ty mAS TAKY krasenj BLOGÍSEk:-):-)

18 KAČENKA KAČENKA | Web | 20. února 2008 v 20:08 | Reagovat

heje blekowka u me,....tak plsky se prihlas...diiiiiiiiiiiiiiiiiiiik

19 Kikeš Kikeš | Web | 20. února 2008 v 20:29 | Reagovat

Ahojky máš u mě diplomek

20 Moňa a Nikuška Moňa a Nikuška | Web | 20. února 2008 v 22:02 | Reagovat

Diplomek!!!!!!!!!!!!!!!

21 šárča šárča | Web | 21. února 2008 v 6:32 | Reagovat

ahojda..promin že jsem se neozvala ale měla jsem zaracha vlastně ještě mám ale rodiče nemám doma tag jsem šla chvilku na pc přihlaš se prosím do bleskajdy

22 terinka terinka | E-mail | Web | 21. února 2008 v 10:13 | Reagovat

Bude pro mě důležité,abyste tady http://www.doprovodhracu.cz/detail.php?id=330 hlasovali.Klikněte až na desátou hvězdičku,každý den lze hlasovat jen jednou.Byla bych moc vděčná,kdybyste se pokoušeli hlasovat každý den.Kdo hlasoval,tak ať mi klidně napíše do komentářů na tento blog www.nozickynahoru.blog.cz a já mu pak vyrobím za hlasování diplom.Kdo má třeba hodně Sb♥ček a ví,že když má na blogu bleskovku a příhlásí se mu tam hodně(nebo aspoň nějaké) lidí,tak vždycky,když ju budete pořádat,klidně můžete napsat do jednoho z bodů,aby tam hlasovali a kolik už je tam hlasů.Důležité,ale je že byste měli kliknout až na desátou hvězdičku,na to nezapoměňte!!!

Tento článek prosím zveřejni na tvém blogu!A budu moc ráda,když dohlasování připojíš i ostatní!

Předem mockrát děkuji!!

23 terinka terinka | E-mail | Web | 21. února 2008 v 10:13 | Reagovat

Kdy bude další kolo SONB??

24 terinka terinka | E-mail | Web | 22. února 2008 v 13:51 | Reagovat

Ahoj!!

Pro všechny holky,které rády píšou fan fiction je tu skvělá možnost!

Jestli chcete svoje jednodílné nebo vícedílné fan fiction někde uvěřejnit,tak mi jednoduše posíljte jednotlivé díly na e-mail a já vam to zveřejním na svym blogu!

JanderkovaTereza@seznam.cz

A hlasuj tady  http://www.doprovodhracu.cz/detail.php?id=330  

prosím!!!je to hrozně důležité...víc než kdejaká SONB,a klikni až na desátou hvězdičku,můžeš hlasovat každý den,ale jen jednou!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama